EasyCwmp

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000396easycwmp[All Projects] Helppublic2019-11-29 04:012019-11-29 07:29
Reporterandy1019 
Assigned To 
PriorityurgentSeveritymajorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platformeasycwmp and genieACS(Ubuntu18)OSOS Version
Summary0000396: Easycwmp cannot connect GenieACS
Description[Easycwmp setup]
config local
option enable ‘1’
option interface eth0
option port 7547
option ubus_socket /var/run/ubus.sock
option date_format %FT%T%z
option username easycwmp
option password easycwmp
option provisioning_code ‘’
#basic authentication = ‘Basic’, Digest authentication = ‘Digest’, Default value = ‘Digest’
option authentication ‘Digest’
#Logging levels: Critic=0, Warning=1, Notice=2, Info=3, Debug=4
option logging_level ‘3’

config acs
option url http://192.168.2.100:7547 [^]
option parameter_key ‘1’
option periodic_enable ‘true’
option periodic_interval ‘100’
option periodic_time ‘0001-01-01T00:00:00Z’

After I issued "easycwmpd -f -b", and tried to connect ACS, the logs show,

* Connection #0 to host 192.168.2.100 left intact
+++ RECEIVED HTTP RESPONSE +++
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap-env:Envelope xmlns:soap-enc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" [^] xmlns:soap-env="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" [^] xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" [^] xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" [^] xmlns:cwmp="urn:dslforum-org:cwmp-1-2"><soap-env:Header><cwmp:ID soap-env:mustUnderstand="1">1</cwmp:ID></soap-env:Header><soap-env:Body><cwmp:InformResponse><MaxEnvelopes>1</MaxEnvelopes></cwmp:InformResponse></soap-env:Body></soap-env:Envelope>
--- RECEIVED HTTP RESPONSE ---
2019-11-29 10:15:48 [easycwmp] NOTICE - receive InformResponse from the ACS
2019-11-29 10:15:48 [easycwmp] NOTICE - send empty message to the ACS
+++ SEND EMPTY HTTP REQUEST +++
* Found bundle for host 192.168.2.100: 0xd831df0
* Re-using existing connection! (#0) with host 192.168.2.100
* Connected to 192.168.2.100 (192.168.2.100) port 7547 (#0)
> POST / HTTP/1.1
Host: 192.168.2.100:7547
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml; charset="utf-8"
Content-Length: 0

* The requested URL returned error: 400 Bad Request
* Closing connection 0
2019-11-29 10:15:50 [easycwmp] NOTICE - LibCurl Error: The requested URL returned error: 400 Bad Request

Please share your information, Thanks.
TagsNo tags attached.
Attached Filestxt file icon easycwmp_log.txt [^] (7,186 bytes) 2019-11-29 04:01 [Show Content]
? file icon packet.pcap [^] (15,375 bytes) 2019-11-29 07:29

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2019-11-29 04:01 andy1019 New Issue
2019-11-29 04:01 andy1019 File Added: easycwmp_log.txt
2019-11-29 07:29 andy1019 File Added: packet.pcap


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker