EasyCwmp

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000004easycwmp[All Projects] Helppublic2014-07-31 12:572014-09-23 10:43
ReporterMIPS_LINUX 
Assigned Tomohamed.kallel 
PrioritynormalSeverityfeatureReproducibilityN/A
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformlinuxOSubuntuOS Version
Summary0000004: how and where can i modified easycwmp so that it can works on my own acs
Descriptionencounted some questions when i runing easycwmp, I really spend plenty of time to learning the working mechanism,but havn't a clue,please give me a hand thanks!!!
Here is the situation:
I download source from http://www.easycwmp.org/index.php/2014-06-02-09-30-47 [^] and uncompress it,Then work by README under easycwmp,after all of the step finishe,I runed ./easycwmpd under easycwmp/bin directory command,
 Then I saw the log as below(Complete information, please see the attachment) :
power88@power88-virtual-machine:/etc/init.d$ sudo easycwmpd start
[sudo] password for power88:
config_init_local(53):: easycwmp.@local[0].interface=eth0
config_init_local(63):: easycwmp.@local[0].port=7547
config_init_local(81):: easycwmp.@local[0].ubus_socket=/var/run/ubus.sock
config_init_local(69):: easycwmp.@local[0].username=FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456
config_init_local(75):: easycwmp.@local[0].password=416d5dd09f3df1841fcc25e58fa16cbe
config_init_acs(147):: easycwmp.@acs[0].scheme=http
config_init_acs(153):: easycwmp.@acs[0].username=firmware
config_init_acs(159):: easycwmp.@acs[0].password=aztech123
config_init_acs(165):: easycwmp.@acs[0].hostname=203.125.11.38
config_init_acs(175):: easycwmp.@acs[0].port=8081
config_init_acs(181):: easycwmp.@acs[0].path=/tr069/acs
config_init_acs(187):: easycwmp.@acs[0].periodic_enable=1
config_init_acs(193):: easycwmp.@acs[0].periodic_interval=100
main(279): ubus initialization failed
+++ HTTP SERVER CONFIGURATION +++
ip: '192.168.36.138'
port: '7547'
--- HTTP SERVER CONFIGURATION ---
power88@power88-virtual-machine:/etc/init.d$ +++ HTTP CLIENT CONFIGURATION +++
http_client_init(49):: url: http://firmware:aztech123@203.125.11.38:8081/tr069/acs [^]
http_client_init(55):: ssl_verify: SSL certificate validation disabled.
--- HTTP CLIENT CONFIGURATION ---
* Hostname was NOT found in DNS cache
* Trying 203.125.11.38...
* connect to 203.125.11.38 port 8081 failed: Connection refused
* Failed to connect to 203.125.11.38 port 8081: Connection refused
* Closing connection 0
rpc_inform(214): sending Inform http message failed
+++ HTTP CLIENT CONFIGURATION +++
http_client_init(49):: url: http://firmware:aztech123@203.125.11.38:8081/tr069/acs [^]
http_client_init(55):: ssl_verify: SSL certificate validation disabled.
--- HTTP CLIENT CONFIGURATION ---
* Hostname was NOT found in DNS cache
* Trying 203.125.11.38...
* Connected to 203.125.11.38 (203.125.11.38) port 8081 (#1)
> POST /tr069/acs HTTP/1.1
Host: 203.125.11.38:8081
Accept: */*
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 3089
Expect: 100-continue

* Done waiting for 100-continue
Steps To Reproducestep1:install dependencies as http://www.easycwmp.org/index.php/manual [^] Mentioned
step2:uncompress easycwmp-openwrt.tar.gz source code
step3:modified config file under /easycwmp/ext/openwrt/config directory to my acs server address
step4:run /etc/init.d/easycwmpd start
Additional Informationas log showed ,encounted two issue:
first one main(279): ubus initialization failed
second is:* Hostname was NOT found in DNS cache
TagsNo tags attached.
Attached Files? file icon easycwmp_console_log [^] (11,456 bytes) 2014-07-31 12:57 [Show Content]
zip file icon config and test log.zip [^] (2,933 bytes) 2014-08-05 04:23
txt file icon acount.txt [^] (178 bytes) 2014-08-08 09:39 [Show Content]
txt file icon log_203_125_11_38_ACS.txt [^] (7,676 bytes) 2014-08-12 18:26 [Show Content]

- Relationships

-  Notes
(0000017)
mohamed.kallel (manager)
2014-07-31 13:07

Do not modify your acs setting in the "/easycwmp/ext/openwrt/config" file.
You have to change it under "/etc/config/easycwmp"
(0000018)
mohamed.kallel (manager)
2014-07-31 13:21

I see your problems with the connection to the ACS in the easycwmp_console_log.
I will try to reporduce your porblems and get back to you with an answer as soon as possible
(0000019)
MIPS_LINUX (reporter)
2014-08-01 03:51

i tried change under "/etc/config/easycwmp" to my acs address:
config acs
    option scheme 'http'
    option username 'firmware'
    option password 'aztech123'
    option hostname '203.125.11.38'
    option port '8081'
    option path '/tr069/acs'
    option periodic_enable '1'
    option periodic_interval '100'
    option parameter_key 'AcsInit'
but the appear same result as before
(0000020)
mohamed.kallel (manager)
2014-08-04 14:49

looks like a basic authentication problem (may be it's a bug on our cwmp client but I could not confirm that now). could you make your test with an openacs without authentication? and provide the log for that?
(0000021)
mohamed.kallel (manager)
2014-08-04 17:00
edited on: 2014-08-04 17:56

According the error log message in your log file:

"* Failed to connect to 203.125.11.38 port 8081: Connection refused"

looks like you have problem with your ACS. Possible reasons:
1) the port of your ACS server is not 8081
2)you have a firewall configured in your server. The firwall is the cause of the reject of the easycwmp messages

(0000022)
MIPS_LINUX (reporter)
2014-08-05 04:03

i change to another acs address ,and newest log as below:
power88@power88-virtual-machine:/etc$ sudo easycwmpd start
[sudo] password for power88:
config_init_local(53):: easycwmp.@local[0].interface=eth0
config_init_local(63):: easycwmp.@local[0].port=7547
config_init_local(81):: easycwmp.@local[0].ubus_socket=/var/run/ubus.sock
config_init_local(69):: easycwmp.@local[0].username=FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456
config_init_local(75):: easycwmp.@local[0].password=416d5dd09f3df1841fcc25e58fa16cbe
config_init_acs(147):: easycwmp.@acs[0].scheme=http
config_init_acs(153):: easycwmp.@acs[0].username=firmware
config_init_acs(159):: easycwmp.@acs[0].password=aztech123
config_init_acs(165):: easycwmp.@acs[0].hostname=128.199.156.106
config_init_acs(175):: easycwmp.@acs[0].port=8889
config_init_acs(181):: easycwmp.@acs[0].path=/acs/server
config_init_acs(187):: easycwmp.@acs[0].periodic_enable=1
config_init_acs(193):: easycwmp.@acs[0].periodic_interval=100
main(279): ubus initialization failed
+++ HTTP SERVER CONFIGURATION +++
ip: '192.168.36.136'
port: '7547'
--- HTTP SERVER CONFIGURATION ---
power88@power88-virtual-machine:/etc$ +++ HTTP CLIENT CONFIGURATION +++
http_client_init(49):: url: http://firmware:aztech123@128.199.156.106:8889/acs/server [^]
http_client_init(55):: ssl_verify: SSL certificate validation disabled.
--- HTTP CLIENT CONFIGURATION ---
* Hostname was NOT found in DNS cache
* Trying 128.199.156.106...
* Connected to 128.199.156.106 (128.199.156.106) port 8889 (#0)
> POST /acs/server HTTP/1.1
Host: 128.199.156.106:8889
Accept: */*
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 3090
Expect: 100-continue

< HTTP/1.1 100 Continue
< HTTP/1.1 401 Unauthorized
< Content-Type: text/plain
< WWW-Authenticate: Digest realm="tr069", qop="auth", nonce="24155df2b5a4e67fc21b001945480a3d", algorithm="MD5", stale="false"
< Date: Tue, 05 Aug 2014 01:49:55 GMT
< Connection: keep-alive
< Transfer-Encoding: chunked
* HTTP error before end of send, stop sending
<
* Closing connection 0
* Issue another request to this URL: 'http://firmware:aztech123@128.199.156.106:8889/acs/server' [^]
* Hostname was found in DNS cache
* Trying 128.199.156.106...
* Connected to 128.199.156.106 (128.199.156.106) port 8889 (#1)
* Server auth using Digest with user 'firmware'
> POST /acs/server HTTP/1.1
Authorization: Digest username="firmware", realm="tr069", nonce="24155df2b5a4e67fc21b001945480a3d", uri="/acs/server", cnonce="N2FiN2I3MTQ4YjY0OTMxNzAwMDA4YWZlMDAwYzIzMjY=", nc=00000001, qop=auth, response="53467e243557dc84f21d49aa5effe4b1", algorithm="MD5"
Host: 128.199.156.106:8889
Accept: */*
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 3090
Expect: 100-continue

< HTTP/1.1 100 Continue
< HTTP/1.1 200 OK
* Added cookie DeviceID="FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456" for domain 128.199.156.106, path /acs/, expire 0
< Set-Cookie: DeviceID=FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456
< Content-Type: text/xml
< Date: Tue, 05 Aug 2014 01:49:56 GMT
< Connection: keep-alive
< Transfer-Encoding: chunked
<
+++ RECEIVED HTTP RESPONSE (PART) +++
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap-env:Envelope xmlns:soap-env="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" [^] xmlns:soap-enc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" [^] xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" [^] xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" [^] xmlns:cwmp="urn:dslforum-org:cwmp-1-2">
  <soap-env:Header/>
  <soap-env:Body>
    <cwmp:InformResponse>
      <MaxEnvelopes>1</MaxEnvelopes>
    </cwmp:InformResponse>
  </soap-env:Body>
</soap-env:Envelope>
--- RECEIVED HTTP RESPONSE (PART) ---
* Connection #1 to host 128.199.156.106 left intact
+++ RECEIVED HTTP RESPONSE +++
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap-env:Envelope xmlns:soap-env="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" [^] xmlns:soap-enc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" [^] xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" [^] xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" [^] xmlns:cwmp="urn:dslforum-org:cwmp-1-2">
  <soap-env:Header/>
  <soap-env:Body>
    <cwmp:InformResponse>
      <MaxEnvelopes>1</MaxEnvelopes>
    </cwmp:InformResponse>
  </soap-env:Body>
</soap-env:Envelope>
--- RECEIVED HTTP RESPONSE ---
* Found bundle for host 128.199.156.106: 0x8c9fce0
* Re-using existing connection! (#1) with host 128.199.156.106
* Connected to 128.199.156.106 (128.199.156.106) port 8889 (#1)
* Server auth using Digest with user 'firmware'
> POST /acs/server HTTP/1.1
Authorization: Digest username="firmware", realm="tr069", nonce="24155df2b5a4e67fc21b001945480a3d", uri="/acs/server", cnonce="N2FiN2I3MTQ4YjY0OTMxNzAwMDA4YWZlMDAwYzIzMjY=", nc=00000002, qop=auth, response="9e3ecdf831f906460a3f2ac519f42385", algorithm="MD5"
Host: 128.199.156.106:8889
Accept: */*
Cookie: DeviceID=FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 0

< HTTP/1.1 204 No Content
< Content-Length: 0
< Date: Tue, 05 Aug 2014 01:49:56 GMT
< Connection: keep-alive
<
* Connection #1 to host 128.199.156.106 left intact
+++ RECEIVED EMPTY HTTP RESPONSE +++
+++ HTTP CLIENT CONFIGURATION +++
http_client_init(49):: url: http://firmware:aztech123@128.199.156.106:8889/acs/server [^]
http_client_init(55):: ssl_verify: SSL certificate validation disabled.
--- HTTP CLIENT CONFIGURATION ---
* Hostname was NOT found in DNS cache
* Trying 128.199.156.106...
* Connected to 128.199.156.106 (128.199.156.106) port 8889 (0000002)
> POST /acs/server HTTP/1.1
Host: 128.199.156.106:8889
Accept: */*
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 3089
Expect: 100-continue

< HTTP/1.1 100 Continue
< HTTP/1.1 401 Unauthorized
< Content-Type: text/plain
< WWW-Authenticate: Digest realm="tr069", qop="auth", nonce="b80b38e266ca49051cccda9e98d505cc", algorithm="MD5", stale="false"
< Date: Tue, 05 Aug 2014 01:51:35 GMT
< Connection: keep-alive
< Transfer-Encoding: chunked
* HTTP error before end of send, stop sending
<
* Closing connection 2
* Issue another request to this URL: 'http://firmware:aztech123@128.199.156.106:8889/acs/server' [^]
* Hostname was found in DNS cache
* Trying 128.199.156.106...
* Connected to 128.199.156.106 (128.199.156.106) port 8889 (0000003)
* Server auth using Digest with user 'firmware'
> POST /acs/server HTTP/1.1
Authorization: Digest username="firmware", realm="tr069", nonce="b80b38e266ca49051cccda9e98d505cc", uri="/acs/server", cnonce="YmRkN2U2YmQxNmIzZDZiYzAwMDA4YjYyMDAwOTAxNTM=", nc=00000001, qop=auth, response="e7aea403746e9197b3c1efa500e0f180", algorithm="MD5"
Host: 128.199.156.106:8889
Accept: */*
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 3089
Expect: 100-continue

< HTTP/1.1 100 Continue
< HTTP/1.1 200 OK
* Added cookie DeviceID="FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456" for domain 128.199.156.106, path /acs/, expire 0
< Set-Cookie: DeviceID=FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456
< Content-Type: text/xml
< Date: Tue, 05 Aug 2014 01:51:35 GMT
< Connection: keep-alive
< Transfer-Encoding: chunked
<
+++ RECEIVED HTTP RESPONSE (PART) +++
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap-env:Envelope xmlns:soap-env="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" [^] xmlns:soap-enc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" [^] xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" [^] xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" [^] xmlns:cwmp="urn:dslforum-org:cwmp-1-2">
  <soap-env:Header/>
  <soap-env:Body>
    <cwmp:InformResponse>
      <MaxEnvelopes>1</MaxEnvelopes>
    </cwmp:InformResponse>
  </soap-env:Body>
</soap-env:Envelope>
--- RECEIVED HTTP RESPONSE (PART) ---
* Connection 0000003 to host 128.199.156.106 left intact
+++ RECEIVED HTTP RESPONSE +++
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap-env:Envelope xmlns:soap-env="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" [^] xmlns:soap-enc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" [^] xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" [^] xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" [^] xmlns:cwmp="urn:dslforum-org:cwmp-1-2">
  <soap-env:Header/>
  <soap-env:Body>
    <cwmp:InformResponse>
      <MaxEnvelopes>1</MaxEnvelopes>
    </cwmp:InformResponse>
  </soap-env:Body>
</soap-env:Envelope>
--- RECEIVED HTTP RESPONSE ---
* Found bundle for host 128.199.156.106: 0x8caed58
* Re-using existing connection! (0000003) with host 128.199.156.106
* Connected to 128.199.156.106 (128.199.156.106) port 8889 (0000003)
* Server auth using Digest with user 'firmware'
> POST /acs/server HTTP/1.1
Authorization: Digest username="firmware", realm="tr069", nonce="b80b38e266ca49051cccda9e98d505cc", uri="/acs/server", cnonce="YmRkN2U2YmQxNmIzZDZiYzAwMDA4YjYyMDAwOTAxNTM=", nc=00000002, qop=auth, response="1dcafa7c3c678f5e7ad66bd0d5109cda", algorithm="MD5"
Host: 128.199.156.106:8889
Accept: */*
Cookie: DeviceID=FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 0

< HTTP/1.1 204 No Content
< Content-Length: 0
< Date: Tue, 05 Aug 2014 01:51:36 GMT
< Connection: keep-alive
<
* Connection 0000003 to host 128.199.156.106 left intact
+++ RECEIVED EMPTY HTTP RESPONSE +++
+++ HTTP CLIENT CONFIGURATION +++
http_client_init(49):: url: http://firmware:aztech123@128.199.156.106:8889/acs/server [^]
http_client_init(55):: ssl_verify: SSL certificate validation disabled.
--- HTTP CLIENT CONFIGURATION ---
* Hostname was NOT found in DNS cache
* Trying 128.199.156.106...
* Connected to 128.199.156.106 (128.199.156.106) port 8889 (0000004)
> POST /acs/server HTTP/1.1
Host: 128.199.156.106:8889
Accept: */*
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 3089
Expect: 100-continue

< HTTP/1.1 100 Continue
< HTTP/1.1 401 Unauthorized
< Content-Type: text/plain
< WWW-Authenticate: Digest realm="tr069", qop="auth", nonce="c903dea3d2bc11f2fbd8fe5dd12139a0", algorithm="MD5", stale="false"
< Date: Tue, 05 Aug 2014 01:53:15 GMT
< Connection: keep-alive
< Transfer-Encoding: chunked
* HTTP error before end of send, stop sending
<
* Closing connection 4
* Issue another request to this URL: 'http://firmware:aztech123@128.199.156.106:8889/acs/server' [^]
* Hostname was found in DNS cache
* Trying 128.199.156.106...
* Connected to 128.199.156.106 (128.199.156.106) port 8889 (0000005)
* Server auth using Digest with user 'firmware'
> POST /acs/server HTTP/1.1
Authorization: Digest username="firmware", realm="tr069", nonce="c903dea3d2bc11f2fbd8fe5dd12139a0", uri="/acs/server", cnonce="ZmUzOWVkZTkwYzE4ZGYwODAwMDA4YmM5MDAwOTc1MjE=", nc=00000001, qop=auth, response="d0b6b70930bee8f61e2470993f06f95e", algorithm="MD5"
Host: 128.199.156.106:8889
Accept: */*
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 3089
Expect: 100-continue

< HTTP/1.1 100 Continue
< HTTP/1.1 200 OK
* Added cookie DeviceID="FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456" for domain 128.199.156.106, path /acs/, expire 0
< Set-Cookie: DeviceID=FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456
< Content-Type: text/xml
< Date: Tue, 05 Aug 2014 01:53:19 GMT
< Connection: keep-alive
< Transfer-Encoding: chunked
<
+++ RECEIVED HTTP RESPONSE (PART) +++
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap-env:Envelope xmlns:soap-env="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" [^] xmlns:soap-enc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" [^] xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" [^] xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" [^] xmlns:cwmp="urn:dslforum-org:cwmp-1-2">
  <soap-env:Header/>
  <soap-env:Body>
    <cwmp:InformResponse>
      <MaxEnvelopes>1</MaxEnvelopes>
    </cwmp:InformResponse>
  </soap-env:Body>
</soap-env:Envelope>
--- RECEIVED HTTP RESPONSE (PART) ---
* Connection 0000005 to host 128.199.156.106 left intact
+++ RECEIVED HTTP RESPONSE +++
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap-env:Envelope xmlns:soap-env="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" [^] xmlns:soap-enc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" [^] xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" [^] xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" [^] xmlns:cwmp="urn:dslforum-org:cwmp-1-2">
  <soap-env:Header/>
  <soap-env:Body>
    <cwmp:InformResponse>
      <MaxEnvelopes>1</MaxEnvelopes>
    </cwmp:InformResponse>
  </soap-env:Body>
</soap-env:Envelope>
--- RECEIVED HTTP RESPONSE ---
* Found bundle for host 128.199.156.106: 0x8caf050
* Re-using existing connection! (0000005) with host 128.199.156.106
* Connected to 128.199.156.106 (128.199.156.106) port 8889 (0000005)
* Server auth using Digest with user 'firmware'
> POST /acs/server HTTP/1.1
Authorization: Digest username="firmware", realm="tr069", nonce="c903dea3d2bc11f2fbd8fe5dd12139a0", uri="/acs/server", cnonce="ZmUzOWVkZTkwYzE4ZGYwODAwMDA4YmM5MDAwOTc1MjE=", nc=00000002, qop=auth, response="c209f7c00bbb6e2297a99ca4fbb64a71", algorithm="MD5"
Host: 128.199.156.106:8889
Accept: */*
Cookie: DeviceID=FFFFFF-easycwmp-FFFFFF123456
User-Agent: easycwmp
Content-Type: text/xml
Content-Length: 0

< HTTP/1.1 204 No Content
< Content-Length: 0
< Date: Tue, 05 Aug 2014 01:53:19 GMT
< Connection: keep-alive
<
* Connection 0000005 to host 128.199.156.106 left intact
+++ RECEIVED EMPTY HTTP RESPONSE +++
(0000023)
MIPS_LINUX (reporter)
2014-08-05 04:11

we can found two prompt as before :
one: ubus initialization faile
two: Hostname was NOT found in DNS cache
is it a normal phenomenon ???
i'm sure my acs address works all right,and i used another DSL can test successful
(0000029)
mohamed.kallel (manager)
2014-08-05 16:07

1)for the ubus initialization faile, Please check that ubusd is running in your system (check it with ps aux | grep ubusd). if it's not running then launch ubusd with the command ubusd

2) for the message "Hostname was NOT found in DNS cache", It's purely informational, and it's not an error neither a warning. So do not worry about this message.
(0000030)
mohamed.kallel (manager)
2014-08-05 16:10
edited on: 2014-08-05 16:12

The problem you got in your log is not related to the 2 above problems (ubus initialization fails and "Hostname was NOT found in DNS cache").

I can not reproduce your problem with my acs (OpenACS). Could you give me a public acces to your acs inorder to make a test. it could be an interoprability problem

(0000031)
MIPS_LINUX (reporter)
2014-08-08 09:48

sorry for my late for feadback,public access please see the accessory;
besides,i wondering now is that how it can add to an embedded system,because easycwmp project includes 2 parts: one is core another part is scripts,how to ensure the scripts is compliant with the embedded system,thanks a lot !!!
(0000032)
mohamed.kallel (manager)
2014-08-12 18:30

I tried with your acs and I got connexion problem with the first session but it works in the second session retry. Please find attache our log (log_203_125_11_38_ACS)

may be you have the same behaviour of us. your easycwmp does not succed in the first session but it succeed in the last sessiosns. could you please send the traffic capture (wireshark) to confirm that

may be you have one of the following problems:
- connexion problems of your acs
- you have started easycwmpd twice
(0000033)
mohamed.kallel (manager)
2014-08-12 18:50
edited on: 2014-08-12 18:52

Concerning your question "how to ensure the scripts is compliant with the embedded system?"

The existing parameters of easycwmp scripts are developed for OpenWRT systems. To adapt these parameters to your system, it's easy to do. In fact you have to read the scripts carefully and only adapt the set and get functions of paramterers to be compliant with your linux system.

As I said, we provide profissional services around the easycwmp scripts. we provide optimized scripts and we provide services of adapting scripts and implemnting of new parameters

(0000045)
mohamed.kallel (manager)
2014-09-23 10:43

The problem of starting easycwmp twice is fixed in easycwmp-1.0.2

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2014-07-31 12:57 MIPS_LINUX New Issue
2014-07-31 12:57 MIPS_LINUX File Added: easycwmp_console_log
2014-07-31 13:07 mohamed.kallel Note Added: 0000017
2014-07-31 13:21 mohamed.kallel Note Added: 0000018
2014-08-01 03:51 MIPS_LINUX Note Added: 0000019
2014-08-04 14:49 mohamed.kallel Note Added: 0000020
2014-08-04 17:00 mohamed.kallel Note Added: 0000021
2014-08-04 17:01 mohamed.kallel Note Edited: 0000021 View Revisions
2014-08-04 17:56 mohamed.kallel Note Edited: 0000021 View Revisions
2014-08-05 04:03 MIPS_LINUX Note Added: 0000022
2014-08-05 04:11 MIPS_LINUX Note Added: 0000023
2014-08-05 04:23 MIPS_LINUX File Added: config and test log.zip
2014-08-05 16:07 mohamed.kallel Note Added: 0000029
2014-08-05 16:10 mohamed.kallel Note Added: 0000030
2014-08-05 16:12 mohamed.kallel Note Edited: 0000030 View Revisions
2014-08-08 09:39 MIPS_LINUX File Added: acount.txt
2014-08-08 09:48 MIPS_LINUX Note Added: 0000031
2014-08-12 18:26 mohamed.kallel File Added: log_203_125_11_38_ACS.txt
2014-08-12 18:30 mohamed.kallel Note Added: 0000032
2014-08-12 18:50 mohamed.kallel Note Added: 0000033
2014-08-12 18:52 mohamed.kallel Note Edited: 0000033 View Revisions
2014-09-23 10:43 mohamed.kallel Note Added: 0000045
2014-09-23 10:43 mohamed.kallel Status new => resolved
2014-09-23 10:43 mohamed.kallel Resolution open => fixed
2014-09-23 10:43 mohamed.kallel Assigned To => mohamed.kallel


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker