EasyCwmp

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000139easycwmp[All Projects] Helppublic2016-06-07 04:522016-07-14 10:36
Reporterjrcartmell 
Assigned Tomohamed.kallel 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionno change required 
PlatformTP-LinkOSOpenWRTOS Version
Summary0000139: Cant get easycwmp package to run
DescriptionI am able to build the easycwmp package and get it to successfully install on the AP. However, when I run it it doesn't appear to start. I enter:
/etc/init.d/easycwmpd start but it does not seem to start. I have also tried restart, boot and enable. I see no logs written. I am logged in as root.

I have setup /etc/config/easycwmp to point to my ACS and when I run easycwmp I see nothing from the laptop onto the Ethernet towards the ACS.

I am sure something is misconfigured, but after playing with this for several days I am stuck. Any help would be more then appreciated.

Thanks.

TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000482)
mohamed.kallel (manager)
2016-06-07 08:58

did you configure the right interface in the /etc/config/easycwmp.

You can see the log by activating the syslog on your openWRT

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2016-06-07 04:52 jrcartmell New Issue
2016-06-07 08:58 mohamed.kallel Note Added: 0000482
2016-07-14 10:36 mohamed.kallel Status new => resolved
2016-07-14 10:36 mohamed.kallel Resolution open => no change required
2016-07-14 10:36 mohamed.kallel Assigned To => mohamed.kallel


Copyright © 2000 - 2017 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker